Video: Son Volt – Devil May Care

I dag deler vi den offisielle musikkvideoen til låten “Devil May Care”, som er hentet fra platen Union som slippes i morgen fredag 29. mars. Eller “Julaften 2019” som dagen heter her på bruket.

Sjekk ut de andre singlene fra platen.

Vi er i full gang med en recap av våre tidligere Son Volt spesialer over de neste ukene. Kan det merkes at vi gleder oss bare ørlite grann?

Forrige artikkelCaleb Caudle, fredagsvideo og norgesturné
Neste artikkelSon Volt – Union
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here