Singel: Son Volt – Reasons

Du slette tid… og nå spør jeg dere: har vi hørt noe like fint fra Son Volt siden Straightaways?

Jeg må innrømme at jeg er slengt i bakken av “Reasons”, som er den siste låten som slippes fra Union før plateslippet i slutten av mars. 

Jay synger om det å se barna vokse opp, og se hvordan de sprer vingene og tar sine egne beslutninger. Og det er bare herregud så vakkert at jeg blir fuktig i øyekroken.

Om Dust of Daylight tidligere gledet seg til Union så har vel dette økt på med omtrent 362% den siste timen.

Mars kan bare ikke gå fort nok… 

De tidliger singlene finner du under her:

Forrige artikkelDoD Sessions: Kashena Sampson
Neste artikkelAsbjørn Ribe – Blått & grønt & gult
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here