Dod Sessions: Jeremy Pinnell

Jeremy Pinnell stakk innom stuen vår i East Nashville under årets Americanafest, og spilte tre gnistrende låter foran kameraene våre.

Pinnell er en av disse upolerte diamantene som man av og til kan være så heldig å dumpe over i Nashville. Og med velskrevne låter og en stemme som bare oser av livserfaring så er han perfekt for en av våre sessions. Når Jeremy Pinnell synger, så låter det så dønn ærlig, at det er umulig å ikke lytte.

Pinnell deler tre låter med oss:

Nighttime Eagle
Rosalie
Goodbye LA

Følg Jeremy Pinnell på Facebook. Sjekk ut nettsiden for plater og sånt.

 

Forrige artikkelGill Landry – Skeleton At The Banquet
Neste artikkelMicah Schnabel – The Teenage Years Of The 21st Century
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here