Dust of Daylight Sessions: The Northern Belle

Våre favoritter i The Northern Belle slapp platen We Wither, We Bloom i høst, og vi var så heldige å få se dem live under den vidunderlige og forvitnelege countryfestivalen på Voss i august. Stine og Ole-Jørgen satte seg ned backstage dagen etter konserten og spilte inn tre låter til oss – blant annet den uutgitte låten med foreløpig tittel «Two Rythms» som handler om Stines bestefar. Lytter du, så treffer du til og med på John Prine i løpet av låten.

Vi får høre:

1: Two Rythms
2: Born to be a Mother
3: Remember it

Sjekk ut nettsiden til The Northern Belle. Og kjøp plater hos Big Dipper. Følg dem på Facebook.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Eide Olsen – The Hate Still Burns
Neste artikkelBecky Warren – The Sick Season
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here