fbpx

Dust of Daylight Sessions: Roy Lønhøiden & Strenger av Stål

Dust of Daylight Sessions: Roy Lønhøiden & Strenger av Stål

Forrige helg arrangerte en gjeng musikkentusiaster Den Forvitnelege Countryfestivalen på Voss. Et imponerende arrangement i disse tider, med stålkontroll på smittevernkrav og en innsats som bringer skam over Bergen Kommunes nylige beslutning om å senke lovlige publikumstall til 50 personer. Det er ikke på organiserte kulturarrangementer av denne typen smitte forekommer. Det kan være på tide at enkelte med styringsrett snakker med en voksen før de bestemmer ting. Og lære litt av Voss… 

Nok om lokal frustrasjon. Nå skal vi fokusere på en av mine favorittsessions så langt i Dust of Daylight Sessions snart ti år lange levetid. Roy Lønhøiden har stått aller øverst på min personlige ønskeliste til en slik Session, og når han skulle besøke Voss samtidig med oss så grep vi muligheten. 

Invitasjonen ble sendt, og Roy takket heldigvis ja. Etter litt organisering fant vi tid til innspilling etter konserten hans fredag kveld. Backstage på Park Hotell på Voss satte han seg ned sammen med gutta i Strenger av Stål; Tore Blestrud, Ivar Brynhildsen og Bjørn Haglud. Du kan lese mer om konserten her.

Under redigeringen har jeg sikkert spilt “Dau Fisk” nærmere hundre ganger – bare fordi jeg elsker den låta. Men nå er det på tide at dere andre får høre disse låtene sammen med oss. Jeg beklager at kameraet skjelver litt hist og her, men jeg var mildt sagt entusiastisk over muligheten til å filme disse låtene – og la meg love at det ikke er enkelt å la være å trampe takten og gynge litt med når disse gutta setter igang.

Video er spilt inn og redigert av undertegnede. Og vår lydmann Arnulf Østerdal har levert nok en mesterlig miks, samt bilder fra Roys session. 

Låtene vi får høre: 

Videoen ligger som vanlig i toppen av saken, klikk på Play-knappen.

Følg Roy Lønhøiden på Facebook. Besøk nettsiden. Følg ham på Spotify og abonner på YouTube

Siste videoer

Block title