Christine Sandtorv har gjennom 2022 sluppet en EP hvert kvartal, som alle har inneholdt 12 låter. Og på slutten av året ble alle tre samlet på platen Lyden av et år. Låtene ble skrevet i 2020, og tanken var i følge Christine å skrive seg gjennom året og se hvor mye låtene blir preget av årstider, familie, timeplaner og generelt ytre – og indre – påvirkninger. Resultatet kan vi på det sterkeste anbefale å dykke ned i.

Følg Christine Sandtorv på Facebook og Spotify.

Luke 14: Christine Sandtorv

Noe av det fineste med desember, er å se alle som gjør en innsats for å gjøre mørketiden litt bedre for alle rundt seg. Henger opp lys, pynter, baker pepperkaker, holder julekonserter og juleavslutninger. Noen spanderer kanskje et ekstra smil og nikk, selv til ukjente.

Men det er lett å la seg rive med, det er så mye man vil rekke, og det som skal være koselig ender opp med å bli stress. Plutselig fyker vi rundt som rødsprengte julemonstre i stedet.

En mørk desembermorgen i 2020, satt jeg meg ned ved pianoet på loftet. Jeg ønsket å lage en låt som kunne være en liten pustepause. En oppfordring om å skru ned tempoet litt i førjulstiden, se hverandre, og kanskje gjøre julen litt lysere for andre!

Her er Christine Sandtorvs “Desember”.

Du finner den naturligvis også på Lyden av et år på Spotify;

Sjekk også ut Dust of Daylights julespilleliste, der du finner ting du ikke ante eksisterte…

Forrige artikkelLuke 13: Julekort fra Kenneth Norum
Neste artikkelLuke 15: Julekort fra Trond Svendsen
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here