Fredagsvideo: Ruby Red & The Moonshine Brothers – Silver Bells

Det er vel ikke ukjent at vi er suckers for julemusikk her på Dust of Daylight. Undertegnede har samlet juleplater i årevis, og har i mange år laget julemoro her på bloggen. Kategorien “Jul” her på bloggen skal gi deg side opp og side ned med julemusikk og gamle julekalendere.

Det er ekstra stor stas når vi får nye bidrag til julekategorien vår. Og bloggfavoritter Ruby Red & The Moonshine Brothers har sendt oss en herlig julevideo – der de leverer en inspirert versjon av klassikeren “Silver Bells”.

Du kan høre den live på Buckleys i Oslo 14. desember! Sjekk Facebookeventet.

Ruby Red & The Moonshine Brother slapp EPene The Outlaw Pt1 og The Outlaw Pt2 i år, og den er endelig ute som en samlet plate på vinyl. Det jobbes iherdig med distribusjon, men inntil videre kan du kjøpe den glitrende platen via Ruby Reds Facebookside! Send en melding der inne, så fikser de resten…

Dette er ukens fredagsvideo her fra oss og Ruby Red & The Moonshine Brothers, ha en aldeles fortreffelig fredag.

Forrige artikkelÅrets Internasjonale Album 2016
Neste artikkelMichael McDermott – live at Buckleys
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here