3. desember tilhører Per Berg, som i 2018 slapp platen En gang var vi vikinger, som falt særdeles godt i smak her hos Dust of Daylight. For tiden jobber han med minst en ny plate, og det vi har fått høre er aldeles utsøkt.

Sleng deg med Per på Facebook, og følg ham på Spotify.

Slik gikk det når vi inviterte Per Berg til å ønske seg en julesang, og fortelle litt om sitt forhold til julen: (det SKAL nevnes at vi i invitasjonen til alle sterkt oppfordret til å velge egne julesanger, om man hadde slike i sekken)

Luke 3: Per Berg

Mitt forhold til julen:

Jeg er ikke overbegeistret. Desember er en blanding av styr, stress, avslutninger og “gu kor jælla koselig alt e.” Det skal sies at dette er den travleste tiden for meg som musiker, med mye eventjobbing. Det kan jeg like.

Det mest skuffende med julen denne gang må være at det er 2. januar faller på en mandag, og at hverdagen sparkes usedvanlig hardt i gang.

Jeg har valgt min egen låt. Den gir et inntrykk av hvor høyt jeg verdsetter julen.

Hilsen Per

Husk å like vår julespilleliste på Spotify. Der finner du både “Julegaven” med Per Berg, og en haug andre julesanger du kanskje ikke har hørt før.

Forrige artikkelLuke 2: Julekort fra Gone North
Neste artikkelLuke 4: Julekort fra Erlend Styve
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here