Luke 4 tilhører Erlend Styve, som vi kjenner fra blant annet Twang Gang.
Du følger Twang Gang på Facebook, og finner dem på Spotify! Og tar gjerne en kikk på vår Dust of Daylight Session med dem.

Luke 4: Erlend Styve

Før jul i 2013 fekk eg tilsendt ein tekst frå Helge Bolstad. Han spurde «Har du ein salmetone i hovudet ditt Erlend» Slik vart salme ved advent til.

Diverre fekk ikkje Helge høyrt den før han gjekk ut av tida. Men eg fekk fullført lovnaden om å sette tone til teksten hans.

Ellers er eit av høgdepunta i adventstida å høyre på Elvis’ Christmas Album. Den vinylplata fekk eg hjå mamma i jula 1980, og har høyrt på den kvar jul sidan. Andre julefavorittar i vinylsamlinga er the Ventures Christmas album og Christmas with Buck Owens.

Ynskjer Dust of Daylightgjengen og alle lesarane ei fin førjulstid!

Husk også å like Dust of Daylights julespilleliste på Spotify – Have Yourself a Dust of Daylight Christmas som jevnlig får nye låter…

SHARE
Forrige artikkelLuke 3: Julekort fra Per Berg
Neste artikkelLuke 5 – Julekort fra Embla Karidotter
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here