Kjøremusikk er en hederbetegnelse på en låt som fungerer eksepsjonelt godt i bil. Roalds liste over låter med ordet “Drive” har blitt temmelig omfattende, og inneholder enormt mye bra musikk. Så vi måtte bare dele denne idag. 

I går la vi ut en liten brainstorming i våre digitale redaksjonslokaler, der undertegnede (det er Redaktør Rune som forfatter denne introduksjonen) ba redaksjonen om deres beste forslag til bilmusikk og sommerlåter. Roald tok umiddelbart helt av, og gikk sporenstreks gjennom platesamlingen sin og fant en haug låter som enten har ordet “Drive” i tittelen, eller handler om en vei eller kjøring… listen ble rett og slett steikandes tøff, så vi deler den i dag til felles glede for våre lyttere… 

Listen blir stadig fylt på, etterhvert som Roald finner nye låter som passer konseptet sitt… 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here