Velkommen til Dust of Daylights første Podcast. Tema for dagens programledere Rune Letrud og Jan Kristoffer Dale er Musikkåret 2012. Med hver sin liste tar vi en rundtur i noe av det 2012 kunne tilby av godbiter. Her får du høre artister som Andrew Combs, The Mountain Goats, Brock Zeman, Patterson Hood, Justin Townes Earle, Scott Miller og American Aquarium – og en lang rekke til. Du får også høre om programledernes uenigheter rundt familien Earle; Steve Earle og Justin Townes Earle.

Last ned podcasten, den er på sånn ca 243mb i MP3-format, og kan spilles av på din EDB-maskin, MP3-spiller eller ditt bærbare telefonapparat.

Hvis filen bare spiller av i nettleseren din når du trykker, og du foretrekker å laste ned – høyreklikk på linken og velg «Lagre kobling som», «Save as» eller tilsvarende.

Gi oss GJERNE tilbakemeldinger i kommentarfeltet eller på Facebook!

  Dust of Daylight Podcast #1 - februar 2013 (231,7 MiB, 2 520 hits)

SHARE
Forrige artikkelHolly Williams – The Highway
Neste artikkel…mens vi venter på Honky Tonk
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here