Hva skal man si som ikke allerede er sagt om Tom Petty… Rune og Jan Kristoffer tar seg en tur rundt i Tom Pettys musikalske univers, med fokus på samarbeid han har hatt med andre artister. Denne podcasten er knyttet til en egen artikkel som går i dybden på disse samarbeidene. Vi spiller også et knippe av Jan Kristoffers Petty-favoritter, og prøver ganske enkelt å ikke begynne å grine… 

Bli med oss på denne lille rundreisen, vi tror det ble ganske så hyggelig…

Klikk på avspilleren under, eller last ned til eget bruk.

 

Forrige artikkelSamarbeidspartneren Tom Petty
Neste artikkelLørdagsvideo: Andrew Leahey and friends: Walls
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here