Hva skal man si som ikke allerede er sagt om Tom Petty… Rune og Jan Kristoffer tar seg en tur rundt i Tom Pettys musikalske univers, med fokus på samarbeid han har hatt med andre artister. Denne podcasten er knyttet til en egen artikkel som går i dybden på disse samarbeidene. Vi spiller også et knippe av Jan Kristoffers Petty-favoritter, og prøver ganske enkelt å ikke begynne å grine… 

Bli med oss på denne lille rundreisen, vi tror det ble ganske så hyggelig…

Klikk på avspilleren under, eller last ned til eget bruk.

 

Dust of Daylight  Podcast
Dust of Daylight Podcast
Podcast Spesial: Tom Petty
Loading
/
Forrige artikkelSamarbeidspartneren Tom Petty
Neste artikkelLørdagsvideo: Andrew Leahey and friends: Walls
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here