Lørdagsvideo: Andrew Leahey and friends: Walls

Ved en tilfeldighet ramlet jeg over denne videoen. Andrew Leahey (frontmann i Andrew Leahey & The Homestead, og gitarist for Jon Latham) måtte for tre år siden operere vekk en godartet svulst i hodet. Svulsten sørget for at han besvimte, gikk rundt med konstant migrene og holdt på å miste hørselen. 

To uker før operasjonen inviterte Leahey en haug venner hjem til seg for å spille musikk. Kirurgen hadde nemlig informert ham om at risikoen for å miste hørselen etter operasjonen var 50%. Derfor ville han lage musikk med vennene sine en siste gang, i tilfelle han kom ut fra operasjonen og var døv.

Låten de valgte å dele med verden i etterkant var Tom Pettys “Walls (Circus)” fra She’s The One. Dette skjedde i 2013, men idag er det en ekstra kraftfull fremføring.

Det hører med til historien at operasjonen var vellykket, og Leahey har både hørsel og talent i behold.

Forrige artikkelPodcast Spesial: Tom Petty
Neste artikkelDig Deeper – In Central European Time
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here