Fredagsvideo: Tom Petty – Wildflowers (Home recording)

Vi har ventet på denne boksen omtrent siden Wildflowers kom ut, etter at verden fikk nyss om at Petty og Rick Rubin spilte inn nok låter til å gi ut minst en plate til.

Endelig kommer boken Petty selv ønsket å gi ut, men aldri helt fant riktig utgangspunkt for.

Podcasten Broken Records snakket nylig med Rick Rubin om innspillingen, og den er en fryd å lytte til.

Wildflowers and all the rest kommer ut i en rekke forskjellige pakninger. Fra digital utgivelse, til cdboks til dobbel vinyl til den vidunderlige våte drømmen av en boks med 9 LPer og en singel og bok og… trolig gjenferdet til Tom Petty som sitter og smiler til deg mens du lytter.

Vi hyller vår gamle helt og takker pent for at dette endelig skjer. Videoen er innspilt i hagen hans under innspillingen av Wildflowers, og har aldri før vært vist

 

Forrige artikkelH.C. McEntire – Eno Axis
Neste artikkelJustin Townes Earle: 1982 – 2020
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here