I natt nådde nyheten oss om at Justin Townes Earle har gått bort.
Som sønn av Steve Earle, oppkalt etter Townes Van Zandt, så hadde han et fantastisk talent som låtskriver og artist. Earle ble 38 år gammel, og ga ut sin siste plate Saints of Lost Causes i mai 2019 på New West Records. Det var hans åttende fullengder, det niende om man regner med 10-tommeren Yuma som han debuterte med.

Facebook og Twitter renner naturligvis over av hilsener og spekulasjoner. Tatt i betraktning hans historie, er det vel ikke så overraskende med de mange spekulasjonene – men familien har ikke opplyst om noen offisiell dødsårsak, så denslags kan man kanskje legge i skuffen.

Alt fra Stephen King til Jason Isbell har tatt til Twitter for å dele sin sorg i natt, og vi sender en siste hilsen til Justin Townes Earle, hans mange venner i Norge og hans familie med denne. Takk for turen, Justin. The Great Gig in the Sky har fått en gnistrende låtskriver i natt.

(Foto: Rune Letrud, fra Bergen 2015)

Justin Townes Earle – Ole Bull Scene, Bergen 2015

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Tom Petty – Wildflowers (Home recording)
Neste artikkelJason Molina – Eight Gates
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here