Fredagsvideo: David Mayfield: Show

David Mayfields nye video «Show» er endelig på nett. Låten er hentet fra hans siste plate Strangers, som havnet høyt oppe på flere av bloggskribentenes årslister – og helt øverst på undertegnedes liste. En liten advarsel før du starter videoen. Litt avhengig av toleransegrensene til mennesker rundt deg, så er det vel ikke helt sikkert at denne videoen er tingen å fyre opp i et kontorfelleskap.

Når det er sagt, så er det helt tydelig at både Mayfield og jentene har kost seg under innspillingen. Mayfield ser til tider ut som om han holder på å revne av latter, og den ene av jentene virker å trives i overkant godt i rollen som «noget bestemt».

David Mayfield presenterer videoen på denne måten: «Brand new music video! Not safe for work, and.. kinda gross.» Vi har helt klart en vinner!

 

SHARE
Forrige artikkelGoodnight, Texas – Uncle John Farquhar
Neste artikkelRyan Bingham – Fear and Saturday Night
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here