Fredagsvideo: The David Mayfield Parade – Holding On

Det har vært stille fra David Mayfield relativt lenge. Men midt i Koronapandemien dukket han plutselig opp med de aller beste livestreamene du kan tenke deg. Og han fortalte at årsaken til stillheten hadde vært tunge tider.

Og nå forteller han i American Songwriter om sitt selvmordsforsøk, og hvordan bandmedlemmene hans fikk ham tilbake til å ønske å fortsatt leve.

Mayfield skrev om det bunnløse, mørke hullet i låten “Holding On”, som han og bandet har spilt inn sammen, hver for seg. Fans har sendt inn videoklipp av hvordan de har håndtert isolasjon og pandemi – og det har blitt en aldeles nydelig og viktig låt og video.

 

Forrige artikkelSinglefredag, 26. juni
Neste artikkelSpilleliste: Sommerens Soundtrack 2020
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here