Jeffrey’s Reverie – Dust of Daylight Sessions fra Den Forvitnelege Countryfestivalen 2021

I fjor var vi så heldige å få overvære Den Forvitnelege Countryfestivalen på Voss, og fikk besøk av en lang rekke fantastiske artister foran kameraene våre.

Første band ut i Dust of Daylight Sessions fra Voss er Jeff Wassermans Jeffrey’s Reverie, som blåste oss i bakken både foran kamera og på konserten på storscenen på Park Hotell.

Jeffrey’s Reverie fremfører en medley over tre låter i tillegg til to av Wassermans egne låter. Bandet består foruten Wasserman på vokal og gitar, av Erlend Viken (fele, perkusjon), Anne Marit Bergheim (tenorgitar, trekkspel, autoharp, mandolin, mandocello, vokal), Gideon Andersson (akustisk bass, djembe), Marius Graff (gitar, banjo, resonator gitar, mandocello, mandolin, vokal) og Michael Barret Donovan (fele, gitar).

Låtene vi får høre er:

1: Medley: Forked Deer / Sandy River Bell / North Carolina Bootlegger
2: Trains Don’t Stop Here Anymore
3: Hanging Jack

Klikk på Play-knappen i toppen her, eller gå rett til YouTube for å se videoen

Besøk også Jeff Wasserman på nett og følg ham på Facebook.

SHARE
Forrige artikkelÅrets norske album 2021
Neste artikkelDust of Daylight Sessions: Ila Auto fra Den Forvitnelege Countryfestivalen 2021
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here