Adventskalender 2013: 14. desember: Daniel Hines

I år har vi invitert et knippe av våre favorittmusikere fra inn- og utland til å si noen ord om SIN favorittjulesang. Hver dag gjennom adventstiden vil vi presentere én låt, og artistenes personlige forhold til låten.

14. desember tilhører Daniel Hines. Hines er gitarist i Texas-bandet Left Arm Tan. Tidligere i år gav de ut sitt andre album, Alticana, et album som stod til toppkarakter og som fikk utmerket omtale både her på Dust of Daylight og ikke minst hos ninebullets.net. Sterkt inspirert av høytiden som står for døren og muligens av vår adventskalender lover Hines i en melding at Left Arm Tan kommer sterkt tilbake i 2014 med en egen Christmas EP. Vi gleder oss!

It’s hard to choose just one favorite Christmas song because there are so many categories, so I’ve chosen three. First, I think Ray Charles’ That Spirit of Christmas is so beautiful and an all time classic filled with warmth. Second, I really love Silent Night because it truly describes the peace and grace that the holiday represents. Christmas can be so commercialized but this really focuses on the reason for the season, the birth of Christ. And third, because I’m from Texas, I have to choose Robert Earl Keene’s Merry Christmas from the Family. It’s a hilariously descriptive song and puts me in such a good mood to enjoy the holidays. Our whole family chuckles while we prepare dinner to Merry Christmas from the Family and Adam Sandler’s Chanukah song.

 

[youtube_video]http://youtu.be/dWmgTXuNoRY[/youtube_video]

 

[youtube_video]http://youtu.be/p053GxJX5y8[/youtube_video]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EeC8nTYEwQQ[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo#3: The Rainmakers – Tornado Of Love
Neste artikkelAdventskalender 2013: 15. desember: Rune Berg
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here