Pompel & The Pilts – live på Garage på YouTube

Desember i fjor kunne by på noen utrolige konserter her i Bergen. Vi fikk oppleve gjenforeninger fra både Ephemera, Poor Rich Ones, Pogo Pops, Butterfly Garden og selvsagt Pompel & The Pilts. Og med all respekt for alle de andre nevnte, så var konserten med Pompel en av de aller beste konsertene jeg så i hele 2015. Av veldig mange årsaker, som jeg helt sikkert snakker om i den temmelig lange anmeldelsen jeg postet i ren ekstase dagen etter konserten.

Døm selv… videoen ligger i toppen av saken her. En hel, herlig, vidunderlig, svett og deilig time med Pompel & The Pilts og allsang… Jeg siterer atter Asgeir Eide Olsen:

«DET É SÅ JÆVLIIIIII BRAAAAAA»

Forrige artikkelMichael McDermott – live at Buckleys
Neste artikkelEn stor kveld på Buckleys
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here