Evig Din For Alltid
(Foto: Rolf Sejerstedt)

Bergen kan by på et nytt kanonband! Jeg vil vel gå så langt som til å kalle det en god gammeldags supergruppe.

Evig Din For Alltid er sammensatt av fire av byens beste og mest meritterte musikere; Piddi Fjeldstad (Pompel & The Pilts, Syk Pike), Petter Folkedal (Sgt. Petter), Frode Unneland (Pompel, Savoy, Unge Frustrerte Menn, Chocolate Overdose +++) og Frank Hammersland (Pogo Pops, Popium).

De lover ny plate allerede til høsten, og spiller sin første konsert på Victoria i Bergen den 7. september (sjekk Facebookevent).

Allerede nå kan folket få en forsmak på platen, gjennom singelen «Nygårdsbroen»:

SHARE
Forrige artikkelRobbie Fulks imponerte i Oslo, og spiller i Bergen i kveld!
Neste artikkelRobbie Fulks – Live @ Logen Bar 08.08.13
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here