Uncle Tupelo gir atter en gang ut sine gamle plater på nytt, denne gangen kommer de på vinyl – samtidig som de gir ut en boks med alle sine gamle 7″ vinylsingler.

Dette er gode nyheter for oss vinylnerder som ikke har budsjettene som skal til for å kjøpe de sinnsykt ettertraktede og overprisede originalutgivelsene. Ikke like godt nytt for haiene på eBay…

Uansett – ta turen innom den nye hjemmesiden til Uncle Tupelo, hvor du kan forhåndsbestille plater, singler og t-skjorter.

Du finner den på www.uncletupelo.com

[media id=635 width=650 height=415]

Forrige artikkelFredagsvideo: Walkenhorst & Porter – Silver Lake
Neste artikkelCold Chisel – No Plans
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here