Det er fredag, og siden dette er første uken med blogging etter flere uker med sykdom – så er det på sin plass med rolig og avslappende musikk. Da er det lite som som slår mine gode venner Bob Walkenhorst & Jeff Porter.

Så idag byr vi på en av verdens fineste sanger; «Silver Lake» fra den fantastiske platen «No Abandon».

Husk også på at The Rainmakers er tilbake i Norge i juni, og vil besøke opptil flere festivaler… turnéliste kommer her på bloggen så snart den er bekreftet.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelEstherOrkester – Vår
Neste artikkelUncle Tupelo gir ut de gamle platene på vinyl
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here