DoD Sessions: Andrew Leahey (Dust of Daylight’s Sessions at Andrew’s)

Vår kjære venn Andrew Leahey var en selvskreven gjest da han inviterte oss til å spille inn årets Nashville-utgave av Dust of Daylight Sessions hjemme i stuen sin. 

Andrew var verdens beste vertskap, og bød på forfriskninger til både crew og artistgjester. 

Han satte seg ned foran pianoet sitt og spilte to låter fra sin kommende plate, som nå ser ut til å få møte verden rett over nyttår. Sjekk ut Andrew Leahey & The Homestead, og følg dem på Facebook for full kontroll

Vi retter nok en gang en takk til Andrew Leahey for musikk og et sted å lage den, til Crystal for alt hun fikser for oss i Nashville, til Arnulf Østerdal for live lydkontroll og foto, til Tobias Østerdal for lydmix og til T-Bone, Willy, Helge og Petter som nok en gang klappet på riktig sted (når de ikke var for opptatt med å fraternisere med stjerne som svingte innom).

 

SHARE
Forrige artikkelThe Northern Belle – Blinding Blue Neon
Neste artikkelSpilleliste – September/Oktober 2018
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here