DoD Sessions: John Murry

John Murry spilte nylig to konserter i Norge – på John Dee og på Bergenfest. En stille lørdag formiddag hadde vi så den gleden å ønske ham velkommen til Dust of Daylight Sessions. I vårt lille videostudio spilte han en liten minikonsert, som vi nå stolt kan presenterer her på Dust of Daylight.

Det hele kom i stand takket være Johnny Wilhelmsens glitrende anmeldelse av The Graceless Age. Johnny har holdt kontakten med Murry, og når hans norgeskonserter ble bekreftet så var det klart for alle at han var den perfekte mann til Dust of Daylight Sessions. Murry snakket litt om bloggen i BA, og var alt annet enn vanskelig å be når invitasjonen gikk ut. Foran et publikum på fire personer så spilte Murry fire låter, hvorav to var spesifikt tilegnet Johnny.

Vi fikk høre en ny låt, “Miss Magdalena”, en Townes Van Zandt cover; “Waiting Around To Die”, den mest intense versjonen jeg noen gang har hørt av “Little Colored Balloons”, hvor man formerlig kan SE hvordan Murry gjenopplever denne tunge tiden i livet sitt – og til slutt en gnistrende versjon av “Photograph” som satte et perfekt punktum for en intens intimkonsert jeg aldri har opplevd maken til.

 

Forrige artikkelSteve Earle & The Dukes – Bergenfest 13.06.2013
Neste artikkelFuturebirds – Baba Yaga
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here