DoD Sessions: Tim Easton

Tim Easton spilte nylig i Norge, der han varmet opp for American Aquarium på Gamla i Oslo.

Anført av brødrene Dale, så møtte vi Tim Easton backstage på Gamla, der Knut og Jan Kristoffer tok en lengre prat med Hr. Easton mens vi rigget oss til med kamerautstyret. 

Hedersmann Easton, nå bosatt i Nashville, delte villig fra sine reiser og tanker – og vi lovet at neste gang han er i Norge så skal vi hooke ham opp med litt fluefiske. Alt dette og mere til vil vi kunne lese i Dales intervju litt senere. 

Foran kameraene, bemannet av undertegnede og Eddie Christiansen, så fremførte Tim den nye låten “The Old New Straitsville Blues”, den gnistrende “Gatekeeper” og den intense “Gallatin Pike Blues”. 

Etter opptaket gikk han ut og klippet håret, og spilte deretter et fantastisk sett på Gamla. Stikk ut og se Tim Easton så snart du har sjansen!

Klikk play i toppen av saken!

Takk til Tim Easton! Følg ham på nettet: Hjemmeside | Facebook | Instagram

Forrige artikkelJason Isbell slipper “The Nashville Sound” 16.juni
Neste artikkelDrive-By Truckers – Live @ Rockefeller, Oslo
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here