Fredagsvideo: The Rainmakers!

Fredag er videotid, og ingenting sier vel fredag og fest mer enn gode gamle The Rainmakers!

Med ny skive i anmarsj og Norgesturné i juni sørger jo Bob, Rich, Pat og Jeff  for at 2014 allerede står ufravikelig i regnets tegn , så vi tenkte en solid dose rain & roll er på sin plass denne fredagen midt i februar. Vi byr rett og slett på en komplett konsert teipet i Kansas City i fjor! Siden comebacket i 2011 har The Rainmakers gjort tradisjon av å spille svett rock’n’roll på The Record Bar helgen etter Thanksgiving, og her får du altså hele fredagskonserten den 29. november 2013. Undertegnede står for filming og redigering, lyden skal Jay Lindhorst ha æren for.

I anledning Valentinsdagen sier vi som The Rainmakers: «SPEND IT ON LOVE!«

DSC06803

SHARE
Forrige artikkelRod Picott – Hang Your Hopes On A Crooked Nail
Neste artikkelAmy Ray – Goodnight Tender
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here