Darrin Bradbury – Newark (Americanafest 2018)

Mitt favoritt-enkeltøyeblikk fra Americanafest 2018 oppstod på Cafe Roosters store fest på Basement East. Lydanlegget feilet, og gitaren eller mikrofonen til vår gode venn Darrin Bradbury feedet samme hva de gjorde. Istedenfor å begynne å sutre og lete etter feilen, så stilte Darrin seg opp foran mikrofonen og begynte å synge. Lokalet ble dønn stille – og dette er på en delvis bransjefestival, der skravling er en stor del av “opplevelsen”.

Vi fikk deretter et herlig punkrock-øyeblikk, der Darrin hoppet ned i publikum – og gjorde låten Newark. Jeg får gåsehud hver gang jeg ser denne videoen – som slutter med at Darrin bare spiller seg ut gjennom gangen og går… 

Dette er intet mindre enn magisk!

Forrige artikkelAmericanafest 2018 – Lørdag
Neste artikkelFredagsvideo: Leslie Stevens – Americanafest 2018
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here