Vi er i full gang med BobWeek her på bloggen, der vi feirer Bob Dylans kommende 70års dag.Dagens video er «Dreamin’ Of You» som er et outtake fra platen «Time Out Of Mind» og kom på samlingen «Tell Tale Signs» i 2008.

Videoen med Harry Dean Stanton (som har spilt med Dylan flere ganger OG sunget med ham på plate – og forsåvidt spilt inn filmer sammen) spiller en smågal nerdefan som samler alt fra bootlegs til brukte mikrofoner. Noe flere av oss kan kjenne oss igjen i der altså…

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Som en liten bonus kan vi se Bob Dylan sammen med Harry Dean Stanton og Bobs svigersønn Peter Himmelman – der de (etterhvert) gjør «Hava Nagila»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelBobWeek: Things Have Changed
Neste artikkelBobWeek: Coverfest – Kasey Anderson
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here