Som nevnt tidligere her på bloggen, så er en av høstens etterlengtede plater «The Lost Notebooks of Hank Williams». Utgitt på Bob Dylans Columbiadistribuerte plateselskap Egyptian Records, og med en stjernespekket line-up på tracklisten.

Artister som Bob Dylan, Jakob Dylan (er dette første gang far og sønn finnes på en plate som ikke er en type samleplate?), Lucinda Williams, Hank Williams Jr., Holly Williams og ikke minst Levon Helm har fått meske seg i Hank Williams skjulte tekstskatt.

Notatbøkene har bodd i et hvelv siden Hank døde, og alle som er valgt ut er låtskrivere som har kunnet lage sine egne melodier til sine egne tolkninger av tekstene.

Her kan du se en liten videosnutt med en lang rekke låteksempler, og intervjuer med mange av de som deltar…

[vimeo clip_id=»28206614″ width=»650″ height=»415″]

SHARE
Forrige artikkelMichael McDermott – Hey La Hey
Neste artikkelLørdagsvideo: Patterson Hood – Polyanna
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here