fbpx
Forsiden Alle poster Americana BobWeek: Dylans 80tall

BobWeek: Dylans 80tall

Bob Dylan var aktiv på 80-tallet også, selv om det ikke kom så mye kvalitet fra den kanten. Eller, for å være rettferdig – ettertiden har jo vist at låtene tidvis var bra – de var bare produsert i filler i god 80-tallsstil.

I anledning Dylans 70-års dag på tirsdag så markerers dette kraftig her på bloggen. Tirsdag får vi en Podcast som gir oss en gjennomgang av en rekke av mannens bootlegs. Men først tar vi en liten runde med videoer som ble laget på det harry 80-tall.

En stort sett tydelig utilpass Bob Dylan svinger seg i fjonge dresser med dertil tilhørende plasttrommer.

Først ute, en låt fra Empire Burlesque i 1985. Legg merke til en opplagt Dave Stewart.

“When The Night Comes Falling From The Sky”:

Mer fra Empire Burlesque – fortsatt 1985. Atter en gang, en god låt – produsert i fillebiter…

“Emotionally Yours”:

Enda en fra Empire Burlesque – herlig påkledning og tendenser til dans her…

“Tight Connection To My Heart (Has Anybody Seen My Love)”:

 

Forrige artikkelLast Heat – One More Time
Neste artikkelBobWeek: Dylans 80tall – Infidels/Letterman
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here