BobWeek: Beyond Here Lies Nothing

Bob Dylan fyller 70 år i neste uke, og vi feirer i godt over en uke til endes her på bloggen. Det vil dukke opp en rekke videoer i dagene fremover, både fra Bob selv og fra en lang rekke artister som på et eller annet tidspunkt har covret en Dylanlåt. Forhåpentligvis vil det bli noe for enhver smak…

Nå deler vi en video fra «Together Through Life» (2009)

 

SHARE
Forrige artikkelBobWeek: Coverfest – Kasey Anderson
Neste artikkelBobWeek: Coverfest – Bob plays Bob
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here