Vi fortsetter med enda en bunke bloggfavoritter. Fortsatt godt plassert i americanasjangeren, og fortsatt videoer.

Det er som nevnt knapt en artist på denne kloden som ikke har covret en Dylanlåt på et eller annet tidspunkt – og mange av disse er heldigvis kapret på teip. Vi starter med to versjoner av «The Times They Are A-Changing».

Ryan Bingham, «The Times They Are A-Changing»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Cross Canadian Ragweed, «The Times They Are A-Changing»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Roseanne Cash, fra listen hun fikk av sin far – her er «Girl From The North Country»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Selveste Steve Earle gjør en gnistrende «It Takes A Lot To Laugh, It Takes A Train To Cry»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelBobWeek: Blood In My Eyes
Neste artikkelBobWeek: Love Sick Soy Bomb
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here