fbpx
Forsiden Alle poster Alt. Country Ny plate fra Steve Earle

Ny plate fra Steve Earle

Steve Earle slipper Terraplane 17. februar. På hans sekstende studioplate så har han med seg dagens Dukes; Chris Masterson, Kelly Looney, Eleanor Whitmore og Will Rigby. Earle har denne gangen laget en bluesplate, og låtene skrev han mens han turnérte Europa solo i sommer – en turné som også brakte ham til Periferifestivalen i Norge.

Terraplane er produsert av R.S. Field, som tidligere har jobbet med en hel haug folk – blant annet Justin Townes Earle, Allison Moorer, Mando Saenz, Webb Wilder, Hayess Carll, Scott Miller, Todd Snider, Sonny Landreth, Buddy Guy, John Mayall, John Prine og (puh) foruten en hel haug til – bloggfavoritt Rod Picott på hans siste album Hang Your Hopes On  A Crooked Nail.

Hans gamle våpenbror Ray Kennedy har som vanlig sittet bak spakene. Platen kommer på CD, CD/DVD med bonusmateriale og 180g vinyl.

Tracklist:

1. Baby Baby Baby (Baby)
2. You’re The Best Lover That I Ever Had
3. The Tennessee Kid
4. Ain’t Nobody’s Daddy Now
5. Better Off Alone 6. The Usual Time
7. Go Go Boots Are Back
8. Acquainted With The Wind
9. Baby’s Just As Mean As Me
10. Gamblin’ Blues
11. King Of The Blues 

Vi ville vært en semmer musikkblogg om vi ikke kunne by på en låt fra den kommende plata, så her er singelen “You’re The Best Lover That I Ever Had”. Så starter avstemmingen, hvilken av hans 7 (8? 9?) koner handler den om?

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/176452972″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Forrige artikkelSpilleliste November 2014
Neste artikkelAlexander Lindbäck – Santa Is Real
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here