Mandag gir Alexander Lindbäck ut vinylsingelen “Santa Is Real”. Den kan du vinne ved å ta en titt på denne artikkelen (trekkes mandag). Søndag trasker han rundt i Oslos gater og levérer singelen på døra til de som har forhåndsbestilt. Lørdag 20. desember jobber han på Big Dipper i Oslo, der han vil sortere plater, hjelpe kunder, signere singelen sin (og evt. andre plater folk ønsker) og spiller litt for de som er innom.

Og VI… har klart å mase oss til verdenspremiere på låten – og streamer den her og nå på Dust of Daylight

Mandag slippes altså singelen, men idag kan du høre den her på Dust of Daylight.

Alexander Lindbäck: Santa Is Real

 

 

Forrige artikkelNy plate fra Steve Earle
Neste artikkelÅrets album 2014
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here