Nye låter fra Roger Græsberg og Foreningen

Et av de mest spennende bandene om dagen er Roger Græsberg og Foreningen. Vi i redaksjonen kan knapt vente til den første hele platen er ute. Heldigvis slipper platesjef (og Foreningstrommis) Alexander Lindbäck jevnlig smakebiter fra Græsbergs og gjengen. Idag slipper de like godt TO låter….


«Jeg trives best når jeg får være i fred» synger Græsberg i den saftige vestkystrockeren «Blod på tann». Vi har allerede fått hjertebank av forrige låt som het nettopp «Hjertebank», og nå viser Græsberg og Foreningen hans at de ikke bare er et countryband – men samtidig et utrolig saftig rockeorkester. De drar det gamle trikset «tostemt gitar», og annenstemmen til Unnveig Aas er like himmelsk deilig som vi håpet på når den sniker seg inn.

BlodPaaTannOg dette gir oss rett og slett blod på tann, og heldigvis leverer de også en urfet countrylåt i den aldeles pedalsteel-deilige «Dolly Parton». Gjengen skriver countrylåter på norsk som vi har ventet på siden de første to skivene til Hellbillies.

Finnes også på alle andre plattformer.

 

SHARE
Forrige artikkelDonnie Fritts – Oh My Goodness
Neste artikkelJoe Smith & The Going Concern – Every One of You
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here