Fredagsvideo: Aaron Lee Tasjan & Lilly Hiatt

To av mine favoritter møttes på Jack White og Luck Reunions “Luck Mansion Sessions”.

Der spilte de Guy Clarks “Wish I Was In Austin” og John Prines “Angel From Montgomery”.

Jack White ga låtene ut på en dobbel A-side, som du får tak i hos Third Man Records.

Nyt disse to duettene, som er perfekte å ta med seg inn i helgen.

Forrige artikkelTrond Svendsen & Tuxedo – Live på Gamla 13.05.17
Neste artikkelPlatebunken: The Mastersons, The Steel Woods, Jade Jackson
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here