Video fra Dvergenes 30 års jubileum

Lørdag kulminerte «Dvergeuken 2010» i De Musikalske Dvergenes store 30 års jubileum på Logen i Bergen. På plass var både Havarikommisjonen, Piddi Fjeldstad, El Regn og Gjennomslag. Og en Loge som var stapp fullt av et smilende og feststemt publikum. Stemningen var fantastisk fra start til mål, og musikken var eksepsjonelt bra.

De Musikalske Dvergene hadde med tidligere bandmedlemmer Yngve Jacobsen og Dvergenes eminente originalgitarist Allert Bøkenes som gjesteartister på et par av låtene.

Her får dere en ekslusiv liten videosnutt fra Musikkbloggen.no. Lyden er ikke optimal, men stemningen er fantastisk og dette er rett og slett fantastisk nydelig!

De Musikalske Dvergene & Allert Bøkenes gjør «Kom her for å feste».

SHARE
Forrige artikkelFrem Fra Glemselen: Thinkerbell – Thinkerbell
Neste artikkelVideo: Havarikommisjonen & Piddi Fjeldstad – Gnist
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here