Dvergeuken 2010: Veldig Respektable Menn – Live!

Dvergeuken 2010 er over oss, og den kulminerer i De Musikalske Dvergenes store 30 års jubileum på Logen i Bergen lørdag 16. oktober.
Billetter får man på Billettservice, og mer info finner man på www.dvergene.no

Men her skal det handle om Dvergenes historie, og et viktig element der er Dvergenes mangeårige samarbeid med Gitarist par excellence Frode Alnæs. Samspillet mellom Alnæs og ex.trommis Karsten “Kassa” Olsen er legendarisk, og gjorde konsertene de spilte til glitrende godbiter.

Samarbeidet startet på Ride This Train i 1998, da de fant hverandre i sin felles kjærlighet for Ray Davies og The Kinks. Etter en rekke konserter, og en lang og innfløkt plateinnspilling kom omsider platen “Veldig Respektable Menn” ut i 2004, til overstrømmende kritikker.

Musikkbloggen Hør nå… hør nå! kan stolt presentere en video som aldri før er vist i offentlighet,  fra slippefesten i Visekjelleren på Ricks i Bergen, 29. april 2004. Dette er “Sidesprang på Os” med De Musikalske Dvergene & Frode Alnæs:

Forrige artikkelDvergeuken 2010: De Musikalske Dvergene – En Klase Bananer Og En Enkel Seng
Neste artikkelDvergeuken 2010 – DMD & Frode Alnæs – Victoria
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here