8. januar 2012 markerer 77 års dagen for Elvis Presleys bursdag, så i dag er det bursdagsfest her på bloggen.

Vi feirer med et knippe av mine favorittvideoer, så her er det bare å lene seg tilbake og kose seg med Kongen!

Men aller først lar vi Gillian Welch synge «Elvis Presley Blues»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Sweet Caroline:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Burning Love (fra øving):

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Proud Mary (fra øving):

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: egil olsen – you and i (and the dog)
Neste artikkelHellbound Glory – Damaged Goods
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here