Fredagsvideo: The Westies – Everything Is All I Want For You

The Westies er bandprosjektet til Michael McDermott, og i januar kommer endelig den ekte debutplaten.

Bandet som foruten Michael McDermott og kona Heather Horton består av Lex Price, Ian Fitchuk, John Deaderick og Will Kimbrough. Januar er satt av til en rekke releasekonserter i USA, og det er ikke fritt for at vi gleder oss til resultatet.

Særlig når denne videoen dukket opp hos alle som hadde støttet innspillingen på Pledgemusic.

Nå er den sluppet for alle…

(Og omtrent samtidig slipper han enda en soloplate… for en start vi får på 2016)

SHARE
Forrige artikkelBack to the River – More Southern Soul Stories 1961 – 1978
Neste artikkelSoloplate fra BJ Barham (American Aquarium)
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here