Torsdagsvideo: Kashena Sampson – Wild Heart

Vidunderlige Kashena Sampson er booket til DoD Session i Nashville, men inntil vi kommer hjem med videoopptak – så kan dere nyte den ferske videoen fra hennes debutalbum Wild Heart, som vi skrev om for noen uker siden. Skulle man befinne seg i England i disse dager, så er hun på turné der frem til 12. september. 

Videoen er innspilt på Basement East i Nashville, og filmet og regissert av Stacie Huckeba.

For spesielt interesserte så er det legendariske Chuck Mead som introduserer Kashena i starten av videoen. 

 

SHARE
Forrige artikkelVideopremiere: De Musikalske Dvergene – Constance
Neste artikkelFredagsvideo: Becky Warren – The Drake Motel
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here