Fredagsvideo: Becky Warren – The Drake Motel

Becky Warren er snart klar med ny plate, og som om hun ikke gjorde det vanskelig nok for seg selv ved å debutere med et konseptalbum – så følger hun nå opp med nok et konseptalbum. Låtene vi har fått høre er om mulig enda bedre enn på debuten War Surplus.

Becky har oppsøkt Nashvilles mindre heldige – som selger deres versjon av “Megafon” og “=Oslo” – The Contributor. Intervjuet og snakket med dem – og skrevet historiene deres. Det ligger litt i samme retning som Mary Gauthiers Rifles and Rosary Beads, der hun forteller historien til personene hun har møtt.

Den første videoen heter “The Drake Motel” og er historien til Shawn Lesley, som hver dag drar rundt i Nashville og selger The Contributor og sine egenproduserte klær.

Forrige artikkelTorsdagsvideo: Kashena Sampson – Wild Heart
Neste artikkelBendik Brænne – Benedictionary
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here