fbpx
Forsiden Alle poster Norsk Fredagsvideo: Robert Post – Frontline

Fredagsvideo: Robert Post – Frontline

I perioder virker det som om alt godt i musikknorge har sitt utspring på Sunnmøre. Bare basert på denne våren og sommeren kan vi jo nevne i fleng; Sommerfesten & The Margarets, Number Seven Deli, Egil Olsen og selvsagt Robert Post.

I oktober gir Robert Post ut sin nye plate “Rethoric”, men allerede nå kan du høre (og se) singelen “Frontline” – som er en fjong liten sak som er innspilt i Ocean Sound Recordings på Giske, i sin tid grunnlagt av The Margarets, og videoen er laget av Egil Olsen.

Jeg observerer jo at det er et akustisk fokus her, og bare så det er klinkende klart, Robert – den gamle trommeslageren din får du ikke tilbake. Som plaster på såret får du heller spotten som ukens fredagsvideo her på bloggen.

Her er “Frontline”. God fredag! Enjoy!

[media id=327 width=650 height=418]

Forrige artikkelBretteville – Universe
Neste artikkelElvis Presley 8. januar 1935 – 16. august 1977
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here