Fredagsvideo: egil olsen – autopilot

Vår gode venn, multigeniet egil olsen, har planlagt plateslipp 20. mars. Da kommer platen ooo what happened. Som en liten forsmak kunne vi i går få høre og se singelen “autopilot”, der Hr. Olsen i følge eget utsagn har brukt moderne visual effects i kombinasjon med konfirmasjosgaven sin (en vhs videoredigeringsmaskin). Det er med andre ord retrotid her på Dust of Daylight.

Vi ønsker alle en fortreffelig fredag, og håper alle slår av autopiloten i helgen…

Forrige artikkelVerdenspremiere: Roger Græsberg & Foreningen: Hjertebank
Neste artikkelFredagsvideo: Robbie Fulks – Long I Ride
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here