Fredagsvideo: Robbie Fulks – Long I Ride

Vår gode venn Robbie Fulks opplever stor suksess i USA i kjølvannet av platen Gone Away Backward, og når denne videoen dukket opp så ga den klar beskjed om behovet for å bli ukens fredagsvideo #2.

Til tross for en påkledning som ikke akkurat skriker bluegrass, så leverer Robbie og bandet en aldeles avsindig innsats i det lille studioet hos WAMU, og Robbies løpetur rundt i studio sier vel bare sitt om hvor godt han trives.

Ha en fortsatt fortreffelig fredag, her er Robbie Fulks og “Long I Ride”

Forrige artikkelFredagsvideo: egil olsen – autopilot
Neste artikkelGurf Morlix – Eatin’ At Me
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here