Tidligere i år slapp Michael McDermott platene Willow Springs og Out From Under på dobbel vinyl. Vi har fått tilsendt en kasse med plater, slik at fraktprisen blir radikalt lavere enn å bestille platene direkte fra USA. Inntektene går naturligvis direkte tilbake til artisten, vi er bare utsendingssentral for Michael McDermott.

Dette blir enkelt og greit årets julegave til fans av Michael McDermott

PRIS: 350,- + frakt.
Kan også hentes / plukkes opp i Bergen etter avtale. 

Platen er trykket i 500 nummererte eksemplarer, og

Pga. mye rot hos Posten, så sender vi kun med Norgespakke.

Norgespakke (med sporing): 149,-

Betaling via VIPPS.

Send en mail til rune@musikkbloggen.no for mer informasjon eller for å bestille. 

Og i mars kommer Michael tilbake til Norge, slik at du kan ta med platen og få den signert. Vi kan ikke garantere at han har med vinyl på turnéen, så dette kan være rimeligste måte å få tak i denne platen på.

Vi har ca 20 plater igjen til salgs. Først til mølla.

Forrige artikkelUnnveig Aas – Young Heart
Neste artikkelFredagsvideo: egil olsen – forever yourz
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here