“Siste natt med gjengen” ble den norske tittelen på en av mine favorittfilmer, “American Grafitti”. Den reisen vi har vært så heldige å få være med på, helt siden The Rainmakers kom hjem til Norge på comebackturné i 2011, har vært helt uvirkelig. Og minner på mange måter om stemningen fra filmen.

Måten bandet har tatt imot oss på, og etablert seg en helt egen Rainmakerfamilie her hjemme er unik. Grupper med fantastiske mennesker som drar fra konsert til konsert for å se bandet levere ellevilt bra rock’n’roll sier alt om bandets tiltrekningskraft og inkluderende væremåte.

Men nå er det siste dans. Bandet sier takk for seg på europeiske scener, og feirer med en hel konserthelg på Langfjæran Arena i Trøndelag. 

The Rainmakers spilte i Langfjæran både i 2014 og 2015, hos musikkvenn og entusiast Rune Langfjæran. Både Bob Walkenhorst og Jeff Porter har besøkt stedet på sine soloturnéer, og bandet selv omtaler stedet som et av sine favorittsteder på jord.

Langfjæran legger opp til en hel helg i Rainmakers ånd, med kunstutstillinger, litteratur og varierte konserter fredag og lørdag, før The Rainmakers går på scenen lørdag kveld og sier takk for nå, Norge.

I pressemeldingen sier Langfjæran: 

“The Rainmakers blir selvfølgelig ikke alene i Langfjæran, og gjennom hele helga vil vi få
store og små musikalske, og kulturelle innslag. Litteratur og kunst blir veldig viktig, men vi
holder kortene tett til brystet i fare for å røpe for mye på en gang. Vi er i dialog med flere
markante, nasjonale aktører.”

Vi har ikke råd til å røpe noe, men kan bekrefte at det virkelig er snakk om markante, nasjonale aktører av både litterær og musikalsk art.

Dette blir enkelt og greit en fantastisk helg. Det er på tide å begynne å planlegge sommerferien 2019. Og helgen 26-27 juli tar du i Langfjæran. Men vær oppmerksom på at det KUN legges ut 1000 billetter, og de ER i salg når dette postes.

Bli med på siste natt med gjengen. The Rainmakers takker for seg, i Langfjæran.

Billetter finner du på www.kultar.no

All informasjon om konserten, hvordan du kommer deg til Langfjæran, hvor du booker overnatting osv osv legges fortløpende ut på www.thefinalgig.com

(Foto og video, Eddie Christiansen)

Forrige artikkelDoD Sessions: BJ Barham
Neste artikkelVerdenspremiere: egil olsen: tomorrow og pretty brutal world
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here