fbpx

På veien med The Rainmakers – 9. juni

Eddie er på veien med The Rainmakers de neste ukene – og vil rapportere om hva som skjer underveis på The Monster Movie Tour 2015. Våre venner fra Kansas City har innstallert seg turnébussen, og skal fraktes på kryss, tvers og langs gjennom Norge de neste ukene. Eddie vil oppdatere denne posten med bilder og historier når han har tilgang til internett. Vi gleder oss til å følge med bak kulissene!

Du kan få din dose Rainmakers på disse stedene:
11. Juni – Sitt Ned Kunst & Kafé, Skien
12. Juni – Stenbjørnrød Gård, Skoppum (Utsolgt!)
13. Juni – Rjukan Rock Festival, Rjukan
14. Juni – Langfjæren Arena, Inderøy
17. Juni – Bryne Mølle, Bryne
18. Juni – Cafe Generalen, Kristiansand
19. Juni – Nøysom Gård, Fredrikstad
20. Juni – John Dee, Oslo
21. Juni – Arendal Kulturhus, Arendal

Vi setter over til vår utskremte reporter; Eddie Christiansen.

Tirsdag 9. juni. Ankomst Gardermoen:

En halvtime forsinket, men flyet med Bob, Jeff, Rich og Pat landet omsider kl 10:21 i morges, og etter hvert fikk turnésjef Stian og jeg geleidet dem og bagasje inn i våre to stilige turnébiler. Deretter bar ferden hjem til Finn Bjelke for å spise og slappe av før kveldens Herreavdelingen sending.

 

IMG_7552

Sjefsregnmaker Bob Walkenhorst holder stand mot jetlagen på stuegulvet til Finn Bjelke. Suspicious Minds og Stay Ahead of the Wolves har fått noen gjennomspillinger på akustisk gitar.

IMG_7734

The Rainmakers i ferd med å blåse gjennom nok låter til å fylle et album før livesendingen på Herreavdelingen. Du kan høre sendingen hos nrk.no

Siste artikler

Lest dette?