Som de fleste musikkfans fikk med seg, så gjenoppstår Norwegian Wood i sommer, etter at fjorårets konkurs slo beina under den musikalske sommergleden i badet. Nye koster har kommet til, og entusiaster har kjøpt opp boet med tanke på å gjenreise Norwegian Wood som en festival det atter er verdt å besøke. 

Og de har virkelig spennende ting på planen. Lanseringen av band er igang, og idag slapp nyheten om at våre kjære venner fra The Rainmakers skal besøke en av landets største festivalscener. Lørdag 16. juni er dagen, og jeg røper ikke alt for mye om jeg forteller at bandet har planer om å finne på litt ekstra sprell for sine norske fans.

Lenge så det ut til at konserten på Krøsset i Oslo mars i fjor ville være Norges siste møte med våre regnelskende venner, men når Norwegian Wood banker på døren så var det et ubetinget “JA” fra band og crew. 

Lørdagen avsluttes med et heidundrande show fra DiDerre, som skal feire 25 år som band. 
Jo Nesbø og hans trofaste våpendragere skal ut på en omfattende sommerturné, og lokker med nyinnspilte låter. 

Fra før vet vi at Thåström og Jason Isbell er booket til fredagen – og fortsatt står torsdagen igjen å fylle. Og vi vet festivalen har gode navn i baklomma som vil treffe norske festivalgjengere! De har invitert Finn Bjelke til å være konfransier, og han hevder vel selv at han også skal være vriompeis.

Vi gleder oss!

Følg The Rainmakers på Facebook. Følg Norwegian Wood på Facebook

La oss feire med et knippe av Eddies Rainmakersvideoer!

(Foto: Eddie Christiansen)

 

Forrige artikkelGospelbeacH til Bergenfest
Neste artikkelJerry Leger – Nonsense and Heartache
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here